top of page

Aerial Hoop Workshop

De Aerial Hoop komt van oorsprong uit het circus. Het is een hoepel die in de lucht hangt waarin acrobatische oefeningen uitgevoerd worden. De oefeningen zijn verdeeld in verschillende niveaus, waardoor het voor IEDEREEN toegankelijk en uitdagend is!

 
De workshop bestaat uit 4 lessen die langzaam in niveau worden opgebouwd. Zo zullen er steeds nieuwe technieken en combinaties geoefend worden en kan de hoop in hoogte versteld worden voor meer uitdaging. Als groep help je elkaar te werken aan persoonlijke doelen en om elke les iets beter te worden. Het is voor iedereen NIEUW dus voor beginners ook heel goed te volgen. Je hoeft dus geen ervaring te hebben om aan onze Aerial Hoop lessen mee te doen.
De les bestaat uit een goede warming-up, stretchoefeningen om leniger te worden en het oefenen van technieken en combinaties in de hoop.


In deze les zal je werken aan het opbouwen van kracht, lenigheid en balans. De mindset speelt een grote rol en vertrouwen in het eigen lichaam is ook ontzettend belangrijk. Want JA.. er zijn ook oefeningen bij waarin we jou uitdagen om meer uit jezelf te halen op een verantwoordelijke manier. Na de les word er een borrel aangeboden voor de gezelligheid! Kortom een super leuke, uitdagende, sportieve les waar veel in gelachen word!

Kosten:

Leden: €20,-

Niet-leden: €40,-

Voor meer informatie kan je een mail sturen naar info@topfit4all.nl

bottom of page