COVID-19 update #7

12-05-2020

PROTOCOL BUITEN LESSEN

Toppers,

Hierbij het protocol waar iedereen zich aan moet houden om buitenlessen te kunnen volgen. Klik op het onderstaande PDF bestand om deze te openen.

COVID-19 update #6

12-05-2020

COVID-19 update #6

NL actief heeft argumenten opgesteld waarom de sportscholen per 1 juni weer open kunnen. Ben jij nieuwschierig wat deze redenen zijn? bekijk ze hier

Klik hier om de PDF te openen

COVID-19 update #5

25-04-2020

Toppers!

Jullie hebben een mail gekregen waarin de vijfde update omtrent het Corona virus staat. 

Mochten jullie toch met vragen zitten of de brief niet ontvangen hebben, laat het ons gerust weten.

Samen staan we sterk!

COVID-19 update #4

26-03-2020

Beste toppers,
Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is ook goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Wij krijgen veel vragen over het stop zetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van contributie.
Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jullie als klant zorgen er voor dat wij kunnen bestaan.
Wij vragen om jouw geduld, begrip en loyaliteit. Juist nu in deze onzekere tijd.

Het kabinet besluit dinsdag 31 maart wat er gebeurt met de maatregelen die nu tot 6 april gelden voor onder andere fitness centers. Kort na dit kabinetsbesluit willen wij jullie informeren over een passende oplossing. De incasso voor de maand april wordt tot nader bericht uitgesteld.

Tot dan hopen wij dat jullie ons de tijd geven om dit vraagstuk op te lossen.
In de tussen tijd, zorg goed voor jezelf en blijf gezond.

COVID-19 update #3

18-03-2020

In deze derde update volgt een brief naar alle leden ter antwoord op de terechte vragen omtrent het abonnement. De komende periode is nog onzeker en we komen daarom wederom nog terug met vervolg updates.

Onze deuren zijn verplicht gesloten maar wij staan desondanks voor jullie klaar.

Houdt de website en sociale media in de gaten voor vervolg updates. 

De brief is hier naast te downloaden 

als PDF. 

COVID-19 update #2

15-03-2020

Hey toppers,

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze leden en medewerkers. Op dit moment volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zij raden aan om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden.
Daarom sluiten wij tijdelijk onze deuren met ingang vanaf maandag 16 maart. Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk.
Graag bedanken wij jullie voor het begrip en medewerking en zijn jullie na de periode van sluiting weer van harte welkom 
💙

COVID-19 update #1

13-03-2020

Ha toppers!
Bij deze van onze kant uit een update wat betreft de gevolgen van het Corona virus.
Houdt onze sociale media en website in de gaten voor eventuele veranderingen.