Laatste nieuws

GROEPSLESROOSTER

15-01-2022

Het nieuwe groepslesrooster met ingang van 15-01-2022:

rooster 15 (2).png

15 JANUARI OPEN

13-01-2022

Vanaf zaterdag 15 januari mogen wij onze deuren weer openen. De openingstijden voor zaterdag en zondag zijn van 09:00 tot 15:00. Wij hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer te zien. Indien nodig volgt er nog meer informatie.

FIJNE FEESTDAGEN

21-12-2021

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

27-11-2021

Beste Toppers,

Helaas moeten wij in verband met de aangekondigde avond lockdown vanaf 29 november 3 weken lang al om 17:00 sluiten. Om jullie tegemoet te komen wijzigen wij onze openingstijdens. Daarnaast gaan we overdag groepslessen plannen. Hierover volgt nog een bericht. 

Met sportieve groet,

Team Topfit 4 All

CORONATOEGANGSBEWIJS

06-11-2021

Beste toppers,

Om het aantal besmettingen en IC-opnames in de komende weken naar beneden te brengen worden wij door de overheid verplicht vanaf zaterdag 6 november te controleren op het coronatoegangsbewijs voor sporters van 18 jaar en ouder. Een wrange boodschap voor de fitnessbranche met hele grote consequenties voor onze leden en Topfit 4 All. Er worden nu extra maatregelen verplicht gesteld voor fitnesscentra, die juist een oplossing bieden voor een grote groep mensen die door dit virus op de IC terecht komen: mensen met fors overgewicht en onderliggend lijden.

Wij zullen deze regels moeten opvolgen en dus jullie QR-code moeten scannen bij binnenkomst. Wij hopen op jullie medewerking.

Veel sportplezier!

Met sportieve groet,

Team Topfit 4 All

GROEPSLESROOSTER

14-10-2021

Het nieuwe groepslesrooster met ingang van 14-10--2021:

Groepslesrooster oktober_edited.jpg

RESERVEREN

29-09-2021

Het is niet meer nodig om te reserveren voor het cardio- en krachttraining in de zaal.

Graag nog wel reserveren voor de groepslessen!

WINACTIE (Afgelopen!)

20-07-2021

Afgelopen !

Winactie!

Yeaah er zijn hele goede resultaten bereikt tijdens onze actie met de gratis voedingsadviezen en het gratis E-book van Happy Figure voor de Topfit 4 All leden!

 

5 weken geleden zijn de toppers begonnen met een voedingsanalyse samen met coach Lonneke. Er zijn al toppers meer dan 4 kilo kwijt met de adviezen en veel andere deelnemers zijn ook al een aantal kilo’s afgevallen! Dit allemaal door kleine aanpassingen in het levenspatroon. Soms heb je gewoon even iemand nodig die je de goede richting op stuurt! Topfit 4 All heeft dit georganiseerd om zo nog iets terug te kunnen doen voor leden die de club hebben gesteund in de coronatijd.

 

Nu hebben wij weer 2 leuke nieuwe acties voor de leden die de club hebben gesteund in de coronatijd en die niet mee hebben kunnen doen aan de vorige actie.

 

Bij de eerste actie verloten wij 30 keer een massage van een halfuur van de rug/schouder of benen. Dus heb jij last van je spieren of wil je gewoon eens even lekker ontspannen, geef je dan op door een mail te sturen naar info@topfit4all.nl en wie weet zien wij jou binnenkort bij ons voor een massage!

 

De tweede actie is een aanbieding voor personal training. 20 leden krijgen de mogelijkheid om 3 keer 1 uur personal training te krijgen voor maar €50,- in plaats van €100,-. Dus wil jij lekker sporten, maar heb jij hierbij een stok achter de deur nodig van een personal trainer of wil jij extra uitleg van de verschillende apparaten en liever niet alleen trainen, geef je dan op door een mail te sturen naar info@topfit4all.nl.

Hopelijk zien we jullie snel voor een massage of personal training in de sportschool!

02-05-2021

PARKEREN

Beste leden

Kom je met de auto of fiets, dan verzoeken wij jou deze te parkeren aan de achterzijde van het pand. Hier is voldoende ruimte.

Alvast bedankt!

COVID-19 update #7

12-05-2020

PROTOCOL BUITEN LESSEN

Toppers,

Hierbij het protocol waar iedereen zich aan moet houden om buitenlessen te kunnen volgen. Klik op het onderstaande PDF bestand om deze te openen.

COVID-19 update #6

12-05-2020

sportscholen 9 redenen opening.jpg

COVID-19 update #6

NL actief heeft argumenten opgesteld waarom de sportscholen per 1 juni weer open kunnen. Ben jij nieuwschierig wat deze redenen zijn? bekijk ze hier

Klik hier om de PDF te openen

COVID-19 update #5

25-04-2020

samen sterk flyer.jpg

Toppers!

Jullie hebben een mail gekregen waarin de vijfde update omtrent het Corona virus staat. 

Mochten jullie toch met vragen zitten of de brief niet ontvangen hebben, laat het ons gerust weten.

Samen staan we sterk!

COVID-19 update #4

26-03-2020

COVID-19 UPDATE #4.jpg

Beste toppers,
Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is ook goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Wij krijgen veel vragen over het stop zetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van contributie.
Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jullie als klant zorgen er voor dat wij kunnen bestaan.
Wij vragen om jouw geduld, begrip en loyaliteit. Juist nu in deze onzekere tijd.

Het kabinet besluit dinsdag 31 maart wat er gebeurt met de maatregelen die nu tot 6 april gelden voor onder andere fitness centers. Kort na dit kabinetsbesluit willen wij jullie informeren over een passende oplossing. De incasso voor de maand april wordt tot nader bericht uitgesteld.

Tot dan hopen wij dat jullie ons de tijd geven om dit vraagstuk op te lossen.
In de tussen tijd, zorg goed voor jezelf en blijf gezond.