Laatste nieuws

12-01-2021

Zwembad 't Hooge Holt

Tot 1 maart mogen we het zwembad op 't Hooge Holt nog gebruiken. Daarna nemen wij afscheid van het vrije zwemmen en Aquarobics.

14-12-2020

COVID-19 update

Beste Toppers,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord zijn wij opnieuw genoodzaakt om per 15-12 onze deuren te sluiten.

Tot dat er meer bekend wordt, is het helaas niet mogelijk om te sporten. Zodra wij wel weer open mogen gaan, kunnen ook de groepslessen die voorheen niet meer door gingen in het nieuwe pand weer van start gaan. Ook zit er een klein zilveren randje aan deze situatie en gaan wij, Team Topfit 4 All, niet stil zitten deze periode. We gaan deze tijd gebruiken om extra hard te klussen in het nieuwe pand, zodat jullie zo snel mogelijk in een super ruime, nieuwe sportlocatie kunnen sporten.

Zodra wij meer informatie hebben gaan wij dit uiteraard opnieuw met jullie delen.

Dit doen wij via Instagram (@topfit4all), Facebook (Topfit 4 All) en op onze website . Ook proberen we jullie zo veel mogelijk via de e-mail op de hoogte te houden.

Mogen jullie vragen hebben, stuur ons gerust een berichtje op de socials of via de email naar info@topfit4all.nl

23-11-2020

Groepslessen verhuizing

Woehoe! Wij krijgen een hele mooie NIEUWE locatie! Omdat zo'n grote verhuizing een geleidelijk process is, zijn sommige groepslessen (zie de afbeelding hier boven) al naar de nieuwe locatie verhuisd. De nieuwe locatie bevind zich aan de Stationsstraat 24 in Gramsbergen. Wij vragen jullie zo veel mogelijk voor het pand te parkeren en het pand kan betreed worden aan de vooringang.  De rest van de lessen bevinden zich nog op onze huidige locatie bij 't Hooge Holt. 

COVID-19 update 

15-10-2020

COVID-19 update #7

12-05-2020

PROTOCOL BUITEN LESSEN

Toppers,

Hierbij het protocol waar iedereen zich aan moet houden om buitenlessen te kunnen volgen. Klik op het onderstaande PDF bestand om deze te openen.

COVID-19 update #6

12-05-2020

COVID-19 update #6

NL actief heeft argumenten opgesteld waarom de sportscholen per 1 juni weer open kunnen. Ben jij nieuwschierig wat deze redenen zijn? bekijk ze hier

Klik hier om de PDF te openen

COVID-19 update #5

25-04-2020

Toppers!

Jullie hebben een mail gekregen waarin de vijfde update omtrent het Corona virus staat. 

Mochten jullie toch met vragen zitten of de brief niet ontvangen hebben, laat het ons gerust weten.

Samen staan we sterk!

COVID-19 update #4

26-03-2020

Beste toppers,
Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is ook goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Wij krijgen veel vragen over het stop zetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van contributie.
Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jullie als klant zorgen er voor dat wij kunnen bestaan.
Wij vragen om jouw geduld, begrip en loyaliteit. Juist nu in deze onzekere tijd.

Het kabinet besluit dinsdag 31 maart wat er gebeurt met de maatregelen die nu tot 6 april gelden voor onder andere fitness centers. Kort na dit kabinetsbesluit willen wij jullie informeren over een passende oplossing. De incasso voor de maand april wordt tot nader bericht uitgesteld.

Tot dan hopen wij dat jullie ons de tijd geven om dit vraagstuk op te lossen.
In de tussen tijd, zorg goed voor jezelf en blijf gezond.